Avslut

Hej,
Nu var det längesen jag gjorde en uppdatering om hur läget är. Vill börja med att säga att vi alla mår super. Barnen mår bra och lilleman blir 1 år imorgon ❤️

Mitt snitt har läkt bra. Det enda man skulle kunna "klaga" på är att jag fortfarande inte har någon känsel i magen från naveln och ner till snittet och själva snittet ser fruktansvärt ut och jag måste alltid ha små tygstycken klämda mellan magen för att inte få svamp iom det ligger hud mot hud. MEN, jag bryr mig inte. Det är småsaker i mitt liv, men tyckte att det var värt att nämna iaf.

Har gjort en liten sammanställning av vad resultatet blev när mitt snitt gick upp. 
- Öppen mage i 31 dagar med VAC-behandling.
- 28 dagar med vaakumförband
- 10 st operationer med sövning
- 4 st omläggningar
- 146 st droppåsar
- 832 st tabletter
- 87 st sprutor 
- 26 st infarter 
- 5,4 liter vätska/blod från magen
- Sjukskriven i över 6 månader

Om jag inte hade levt i ett land så bra som Sverige så hade jag varit död och mina barn hade fått vara utan sin mamma. Om det inte vore för Sveriges vårdsystem och att vården bekostas av skattebetalare så hade jag aldrig haft råd med ovanstående då jag har kostat Sverige några MILJONER.. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över att få leva och det tillsammans med min älskade man och våra två fantastiska barn. Och framför allt, tack till alla som hjälpt oss i allt detta kaos.  

Att plötsligt vara tacksam över att kunna duscha själv, gå själv ut från sjukhuset eller kunna göra vanliga vardagssysslor, så som att slänga in en maskin tvätt själv, då har man fått en annan syn på livet. Att inte kunna hålla sin nyfödda son eller krama sin dotter när hon sträcker sina små händer efter en.. Det har varit den värsta smärtan i allt detta. 

Tackar min familj. 
Tackar mina vänner. 
Tackar alla undersköterskor, sjuksköterskor & läkare. 
Tackar kurator, samtalsterapeut, sjukgymnaster. 
Tackar alla skattebetalare. 
Tackar Sverige. 
---
Idag är det även Alves födelsedag, vi ska strax ner till graven och hälsa på ❤️

Tänkte att det här inlägget blir som en liten avslutning för mig. Jag tror inte det kommer fler uppdateringar (kan inte lova att jag håller mig borta dock 🙈) från min sida iaf, om det inte händer fler saker kring min uterus bicornis.

Dock finns jag fortfarande här för er som söker svar. Alla är välkomna att kontakta mig via mail eller kommentera så svarar jag så fort jag har tid! Kontakten med mig behöver inte ske inom ett visst datum, spelar ingen roll att jag inte uppdaterar eller att mina inlägg blir gamla och flera år, utan bara skriv till mig! Önskar er alla det bästa!

Tack! ❤️
Uterus Bicornis - L | | Kommentera |
Upp