Bara två klämmor kvar

Såret läker som det ska och jag har ingen infektion längre vilket innebär att jag inte tar några mediciner längre.
 
Jag har haft ett sånt picoförband (vakuumpump på huden över snittet) 4 veckor och nu har jag bara två klämmor kvar av 8 och ett litet vanligt förband över som man kan duscha med. Varit inne 1 gång i veckan för att kolla och byta picoförband för det håller vara i 7 dagar. 
 
På fredag är det förhoppningsvis sista gången jag ska in till sjukhuset och då ska de ta bort de två sista klämmorna. Håll tummarna att allt ser bra ut!
 
När allt kroppsligt är över så är det alla försäkringar etc som man ska ta tag i.. Har sparat nästan alla kvitton och då får jag ersättning för medicin och resor till & från sjukhuset i alla fall. Vet inte om jag får ersättning för ärret, det måste gå 1 år innan man gör bedömningen på själva ärret. Men iom det var ett snitt från början så tror jag inte försäkringen tar det.. Jag bryr mig inte om pengar så, utan jag är bara tacksam att allt gått så bra som det gjort och att jag lever. Men ekonomin har tagit stryk och det hade varit skönt att få komma ikapp lite helt enkelt, det hade underlättat för oss. 
Uterus Bicornis - L | | Kommentera |
Upp