Gravidförsäkring

Igår var jag i kontakt med olika försäkringsbolag för att se vad jag ska ha denna gången..
Det lutar åt trygghansa för det var där man fick mest för pengarna. 
 
Det är som jag skrivit i tidigare inlägg. I och med man vet om min missbildning (journalen) så kommer jag inte få ut något om det skulle hända något som beror på min missbildning. Men som handläggaren också sa så måste man ju läkaren verkligen skriva i journalen att det beror på livmodern och inget annat. Och om man nu inte skulle få ut något utav försäkringen på just den delen så kommer det en tid efter graviditeten. Allt kan ju som sagt hända. 
 
I mitt fall vet man ju inte när jag kommer föda. Förra gången var i vecka 33+2 med tidig vattenavgång. Inga andra symtom. Denna gången kanske det blir vecka 37? Läkarna har som sagt mer koll på mig och om de skulle se att det är på gång och det skulle kunna hindras, så gör dom ju det.
 
Jag och min man är lite oense angående kön. Jag tror det blir en flicka & mannen tror det blir en pojke. Vi får väl se. Jag kommer göra mitt rutinultraljud lite senare då vi inte hade någon barnvakt förrän 2 veckor senare. Så i mitten på februari så kommer vi göra det istället. 
 
Idag är jag i vecka 17 (16+4). Jag mår ganska bra, kräkningarna är tillbaka på morgonen (konstigt att det plötsligt kan komma tillbaka?) men inget jobbigt illamående som sitter i hela dagarna som tur är. Psykiskt mår jag fortfarande helt okej, hoppas att det förblir så.
Uterus Bicornis - L | gravid, missfall, tvådeladlivmoder, uterusbicornis, änglabarn | | En kommentar |
Upp